HTML

Modemcsere

2009.08.01. 16:43 _adm

Csak hogy valamiről írjak, amíg nincs itt a gép. Kaptunk egy új modemet a régi Motorola helyett, merthogy csomagot váltottunk a Fibernetnél. Telefonnal együtt sokkal kedvezőbb minden, a digitális csomagok is féláron vannak. Kértem is mégegy set top boxot a szobámba, ha már ilyen olcsón kijövünk, és mákomra mind a 112 csatornát dekódolja a kábelen. Még a 24 órás pornót, meg az HBO-kat is. De ez csak a körítése a sztorinak, most a modem a lényeg. Szóval ez egy Thomson VoIP modem. Annyiban tér el a Motorolától, hogy nagyobb, kevésbé formás, és van rajta két telefon port.

Thomson THG540 VoIP modem

 

Eddig volt egy 8M/384k-s csomagunk, most lett 10/1-es. Alapjában véve hozza a sebességet, a letöltés általában 9,6 Mbit, a feltöltés pedig gyakran megy egy mega fölé is. Tehát amit a letöltésből nem kapok meg, azt megkapom feltöltésben. Örülök, hogy végre normális uploadom van, mert a 384k-val csak szenvedtem.

régi csomag
új csomag

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujgep.blog.hu/api/trackback/id/tr71281691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása